Galaxy Mini verwarming voor het toilet of kleine badkamer Eindelijk comfortabele warmte.

en gelijktijdig voortreffelijke verlichting

Slim, handig en nuttig, want de toilet verwarming  Galaxy Heat & Light Mini brengt u eenvoudig aan in plaats van uw bestaande verlichting. Niet alleen heerlijke warmte, maar ook stralende verlichting. U kunt het paneel overigens naar uw eigen wensen aanpassen op gebied van afwerking, verlichting en besturing van de verwarming en de verlichting.

Toilet verwarmings mogelijkheden

Het infrarood verwarmings- en stralingselement betreft een hoog efficiënt, klasse 1 infrarood verwarmingspaneel op basis van Carbon/Grafeen (Nano) met een plaatafmeting van
600 × 600 x 49 mm. Aan één van het paneel is een led aangebracht als verwarmingssignalering.

De verwarmingscapaciteit bedraagt ca. 300 Watt.
Doordat het paneel een kunststof backing heeft, is het geheel corrosievrij en wordt op het verwarmingspaneelpaneel maar liefst 12 jaar productgarantie gegeven.
De plaat heeft een zeer fraai glad oppervlak. Voor het afwerken van het aanzicht van het paneel heeft u de keuze uit verschillende alternatieven om het geheel naar uw eigen smaak te laten maken. Door de standaard witte kleur van het paneel, valt deze totaal niet op. Met een eigen gekozen RAL-kleur daarentegen of een eigen fotoprint maakt u het element juist tot een opvallend kunstwerk.

toilet verwarming infrarood met verlichting
rand detail galaxy mini toilet verwarming

Verlichtings mogelijkheden

Dit paneel heeft een geïntegreerde LED-verlichting bestaande uit één (A+) LED lamp, type 3-step, die door het kort achter elkaar aan/uit zetten de lichtintensiteit 100%-50%-25%-0% doorlopen (opstart altijd met 100%), lichtkleur is warmwitlicht (2.700K), bijzonder zuinig: 6,5 Watt (ca. 40 Watt traditionele gloeilamp, ca 460 Lumen). De LED-lamp heeft een uitstraalhoek van 100° en geeft daarmee zeker ook voldoende ruimtelijke verlichting. De LED-lamp is rondom waterdicht geseald in het verwarmingselement, zodat geen water kan binnendringen.

Bediening mogelijkheden

Verwarming

Bij de uitvoering met directe verlichting is de Galaxy op elke lichtpuntbedrading (schakeldraad/zwart, nuldraad/blauw) met de standaard draadloze wandschakelaar aan te sluiten. Alternatief kan het paneel worden uitgevoerd in een 3-draadsuitvoering. Hiermee kunt u de verlichting vanuit de bestaande wandschakelaar blijven bedienen. Voorwaarde hierbij is dat een nuldraad (blauw), schakeldraad (zwart) én een fasedraad (bruin) op het oude lichtpunt aanwezig is. Een andere mogelijkheid is de toepassing van een bewegingssensor voor de lichtsturing in plaats van de wandschakelaar. De 3-step dimmogelijkheid van de verlichting komt hierbij te vervallen.

Verlichting

Bij de uitvoering met directe verlichting is met de standaard draadloze wandschakelaar de Galaxy op elke lichtpunt bedrading (schakeldraad/zwart, nuldraad/blauw) aan te sluiten. Alternatief kan het paneel worden uitgevoerd in een 3-draads uitvoering, hiermee kunt de verlichting vanuit de bestaande wandschakelaar blijven bedienen. Voorwaarde hierbij is de aanwezigheid van een nuldraad (blauw), schakeldraad (zwart) én een fasedraad (bruin) op het oude lichtpunt. Alternatief   is de toepassing van een bewegingssensor voor de lichtsturing mogelijk

 

Testimonials

"After using and thorough testing of 2 days, all I can say is, this plugin is simply awesome, and above standards of other free Website Builders. Try it and you'll love it!"
Ronald Neely
Designer
"After using and thorough testing of 2 days, all I can say is, this plugin is simply awesome, and above standards of other free Website Builders. Try it and you'll love it!"
Paras Shah
Designer
"De kleine verwarming in mijn badkamer kreeg het nooit op temperatuur, met de Galaxy bepaal ik nu zelf wanneer ik welke temperatuur wil hebben!"
Bert van der M.
Eindhoven
"After using and thorough testing of 2 days, all I can say is, this plugin is simply awesome, and above standards of other free Website Builders. Try it and you'll love it!"
Paras Shah
Designer

Projecten

error: Content is protected !!