Montage

korte toelichting op de simpele installatie 

Montage

korte toelichting op de simpele installatie 

Galaxy principe

De Galaxy-panelen zijn ontwikkeld om zonder lastige installatietechnische aanpassingen ruimten te verwarmen. Dit kan een bijverwarming zijn, maar ook als hoofdverwarming zijn deze panelen zeer geschikt. In de korte video worden de te nemen stappen toegelicht. Voor een handige doe-het-zelver is het goed binnen de twee uur te installeren. Toch liever laten doen; dan kunnen we een montageservice voor u regelen. Nog gemakkelijker en toch aangename warmte!

Galaxy principe

De Galaxy panelen zijn ontwikkeld om zonder lastige installatietechnische aanpassingen ruimten te verwarmen. Dit kan een bijverwarming zijn maar ook als hoofd verwarming zijn deze panelen zeer geschikt.

In de korte video worden de te nemen stappen toegelicht.  Het is echt gemakkelijk te doen. Toch liever laten doen ? dan kunnen we een montage service voor u regelen; nog gemakkelijker en toch comfortabele warmte !

Galaxy principe

De Galaxy panelen zijn ontwikkeld om zonder lastige installatietechnische aanpassingen ruimten te verwarmen. Dit kan een bijverwarming zijn maar ook als hoofd verwarming zijn deze panelen zeer geschikt. In de korte video worden de te nemen stappen toegelicht.  Voor een handige DHZ-er is het goed binnen de twee uur te installeren. Toch liever laten doen dan kunnen we een montage service voor u regelen; nog gemakkelijker en toch comfortabele warmte!

Simpel verwarmen

Door het paneel worden warmte en verlichting gecombineerd, dus door uw lamp door het Galaxy- paneel te vervangen creëert u simpel, op het bestaande stroompunt, een verwarmings- en verlichtingselement. Omdat u overdag vaak geen licht nodig heeft en zeker op een zomeravond geen verwarming wilt hebben, zijn verlichting en verwarming volkomen gescheiden te bedienen.

Beknopte toelichting
Bij een twee-draad-systeem wordt de verwarming geschakeld met een volwaardige, programmeerbare kamerthermostaat. Deze is uiteraard draadloos en is overal in de ruimte aan de wand te plaatsen of neer te zetten. Verlichting kunt u schakelen met de bijgeleverde, draadloze wandschakelaar, die u eenvoudig op de plaats van de oude wandschakelaar plaatst (of elke andere plaats in de ruimte). Heeft u op het plafondpunt, naast de nuldraad en schakeldraad (standaard om een lamp aan/uit te schakelen), ook nog een fasedraad, dan kunt u kiezen voor een drie-draad-systeem, zodat uw verlichting kan worden geschakeld met uw bestaande wandschakelaar.

montage galaxy heat & light

Bedienings mogelijkheden

Verwarming

Standaard wordt dit paneel geleverd met een geheel programmeerbare thermostaat met basic LCD-scherm type 510.
Met de thermostaat kunt u kiezen uit:
a) instelling weekend en weekdagen of
b) 7 dagen.
In beide gevallen kunt u per 24 uur 6 temperatuur schakelpunten instellen.
Alternatief zijn er de 520-uitvoering met groter LCD-scherm of de 310i uitvoering, waarmee een app-bediening via uw Wifi mogelijk is.

Verlichting

Bij de standaarduitvoering is de verlichting van de Galaxy met een draadloze wandschakelaar op elke lichtpuntbedrading aan te sluiten (schakeldraad/zwart, nuldraad/blauw). Als alternatief kan het paneel worden uitgevoerd met een bewegingssensor of de mogelijkheid om met de bestaande wandschakelaar te worden geschakeld.

error: Content is protected !!