Galaxy Maxi uitermate geschikt voor de plafondverwarming Eindelijk simpel comfortabele warmte.

en gelijktijdig voortreffelijk verlicht

Galaxy Maxi is uitermate geschikt als plafondverwarming. Het infraroodpaneel is eenvoudig aan te brengen op het bestaande lichtpunt en geeft plaatselijk een aangename warmte op de door u ingestelde tijden.
Als extra is in dit verwarmingspaneel van maar liefst 800 Watt een mooie, goed lichtgevende verlichting geïntegreerd.

Dubbel functioneel dus: tegelijkertijd verwarmen en verlichten van uw badkamer ! Slim, handig en nuttig, want de producten uit de Galaxy Heat & Light-serie brengt u eenvoudig aan in plaats van uw bestaande verlichting. Niet alleen heerlijke warmte, maar ook stralende verlichting. U kunt het paneel overigens naar uw eigen wensen aanpassen op gebied van afwerking, verlichting en besturing van de verlichting en de verwarming.

Verwarmings mogelijkheden

Het infrarood verwarmings- en stralingselement betreft een hoog efficiënt, klasse 1 infrarood verwarmingspaneel op basis van Carbon/Grafeen (Nano) met een plaatafmeting van 760 × 1.200 mm. Op de kopse kant van het paneel is een led aangebracht als verwarmingssignalering.

De verwarmingscapaciteit bedraagt ca. 800 Watt Doordat het paneel een kunststof backing heeft, is het geheel corrosievrij en wordt op het verwarmingspaneel maar liefst 12 jaar productgarantie gegeven.
De plaat heeft een zeer fraai glad oppervlak. Voor het afwerken van het aanzicht van het paneel heeft u de keuze uit verschillende alternatieven om het geheel naar uw eigen smaak te laten maken. Door de standaard witte kleur van het paneel, valt deze totaal niet op. Met een eigen gekozen RAL-kleur daarentegen of een eigen fotoprint maakt u het element juist tot een opvallend kunstwerk.

Galaxy Maxi 76x120
Galaxy Maxi 760x1.200 mm

Verlichtings mogelijkheden

Voor dit paneel heeft u de keuze uit twee verlichtingstypen. Afhankelijk van uw wensen maakt u een keuze uit:
De “directe verlichting” door twee stuks dimbare  (A+) LED lampen, de lichtkleur is warmwitlicht (2.700K), bijzonder zuinig: 2 x 6,5 Watt (ca. 80 Watt traditionele gloeilamp ca. 920 Lumen). De LED lampen hebben een uitstraalhoek van 100° en geven daarmee zeker ook voldoende ruimtelijke verlichting. De LED lampen zijn in een strak aluminium armatuur gemonteerd.
Of u kiest voor “indirecte verlichting” door de, aan de twee langszijde geïntegreerde, LED-banen High Efficiency led-strip, lichtkleur 3.000 K. Geeft dit type ca. 3.100 lumen aan lichtopbrengst. Door de standaard bijgeleverde wandbediening is deze traploos dimbaar.

Bedienings mogelijkheden

Verwarming

Standaard wordt dit paneel geleverd met een geheel programmeerbare thermostaat met basic LCD-scherm, type 510.
Met deze thermostaat kunt u kiezen:
a) instelling weekend en weekdagen of
b) 7 dagen.
In beide gevallen kunt u per 24 uur, 6 temperatuur schakelpunten instellen.
Alternatieven zijn de 520-uitvoering met groter LCD-scherm of de 310i-uitvoering, waarmee een app-bediening via uw Wifi mogelijk is.

Verlichting

Bij de uitvoering met directe verlichting is de Galaxy met de standaard draadloze wandschakelaar op elke lichtpuntbedrading (schakeldraad/zwart, nuldraad/blauw) aan te sluiten.
Als alternatief kan het paneel worden uitgevoerd in een 3-draads uitvoering. Hiermee kunt u de verlichting een meegeleverde bedrade dimmer bedienen. Voorwaarde hierbij is de aanwezigheid van een nuldraad (blauw), schakeldraad (zwart) én een fasedraad (bruin) op het oude lichtpunt.

Salus thermostaat 520

Projecten

error: Content is protected !!