Galaxy Office comfortabele warmte boven ieder buro of balie

en gelijktijdig voortreffelijk verlicht

Wist u dat deze infrarood panelen zowel verwarmen als verlichten? Slim, handig en nuttig. Want de producten uit de Galaxy Heat & Light serie brengt u eenvoudig aan in plaats van uw bestaande verlichting. Niet alleen zalig warm, maar ook stralend verlicht. U kunt het paneel overigens naar uw eigen wensen aanpassen op gebied van afwerking, verlichting en besturing van de verlichting -en de verwarming.

Mogelijkheden verwarming

Het infrarood verwarming- en straling element betreft een hoog efficiënt, klasse 1 infrarood verwarmingspaneel op basis van Carbon/Grafeen (Nano) standaard met een plaatafmeting van 600 × 600 mm  of 300x1200mm. In het fraaie kaderframe bevinden zich hoogwaardige LED panelen welke dimbaar naar wens kunnen worden ingesteld. Het infrarood element heeft een zeer fraai glad oppervlak.  De verwarmingscapaciteit bedraagt 300 Watt -5%/+10%. Op het paneel maar liefst 12 jaar product garantie.

Voor het aanzicht van het paneel en frame heeft u de keuze uit standaard wit maar op in principe zijn alle RAL kleuren  mogelijk.  Het infrarood paneel is standaard wit maar kan in Ral kleur worden gespoten en zelfs worden voorzien van een foto print.

In overleg zijn andere samenstellingen mogelijk. U vindt dit product niet in de shop, interesse? neem dan vrijblijvend contact met ons op.

kantoor verwarming met verlichting

Verlichtings mogelijkheden

Voor dit paneel heeft u de keuze uit een verschillende mogelijke verlichtingstypen. Afhankelijk van uw wensen maakt u een keuze uit het toepassen van : 

Warmwit (3000K) LED panelen, dimbare of naar wens zelf tunable LED panelen ( lichtkleur instelling mogelijk2700 K – warmwit tot 6500 K – daglichtwit)  . 

Bediening mogelijkheden

Verwarming

Standaard wordt dit paneel geleverd met een geheel programmeerbare thermostaat met basic LCD-scherm type 510, met deze thermostaat kunt u kiezen a) instelling weekend en weekdagen of b) 7 dagen, in beide gevallen kunt u per 24 uur 6 temperatuur schakelpunten instellen. Alternatief zijn de 520 met groter LCD scherm of de 310i uitvoering beschikbaar waarmee een app bediening via uw WiFi mogelijk is.

Verlichting

Voor het bedienen van de verlichting zijn afhankelijk van u wensen diverse mogelijkheden beschikbaar. Sturing van een simpele wandschakelaar of afstandsbediening tot een app bediening behoort tot de mogelijkheden. 

error: Content is protected !!